Aeres winnaar derde prijs LLO Katalysator Wendbaar Vakmanschap

Aeres-project 'Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties' wint 3e prijs LLO-Katalysator

Date

Het ontwikkelen van mensen is de sleutel tot succes in een snel veranderende samenleving en arbeidsmarkt. Aeres MBO Leeuwarden speelt hierop in met het project ‘Wendbaar vakmanschap in lerende organisaties’ (WVLO). In een door LLO-Katalysator uitgeschreven wedstrijd behaalde het project deze maand de 3e prijs!

Een positieve leercultuur creëren bij bedrijven

De wedstrijd ging over het stimuleren van een positieve leercultuur binnen bedrijven. Namens Aeres namen Arry Verhage (projectleider WVLO) en Wijnand Verschuur (onderwijsadviseur) een cheque in ontvangst ter waarde van 5.000 euro. WVLO is een mooi voorbeeld hoe Aeres bedrijven op een praktische en effectieve manier ondersteunt om op de werkvloer een positieve leercultuur te creëren. Meer daarover lees je in dit artikel in het Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties en waarvan Wijnand Verschuur medeauteur is.

Aeres winnaar derde prijs LLO Katalysator1
Wijnand Verschuur (l) en Arry Verhage

Impuls aan leven lang ontwikkelen

De LLO-Katalysator is een meerjarig programma waarmee onderwijsinstellingen in het middelbaar beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten samenwerken met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, om zo een stevige impuls te geven aan een leven lang ontwikkelen.

Meer weten over WVLO? Neem een kijkje op de speciale website.